Am lansat noul site al clinicii de oftalmologie "Prof. Dr. Benone Cârstocea" - LASER OPTICS

PUBLICAT

1 Jul 2012
Dupa luni de munca, ne bucura faptul ca astazi, 2 iulie 2012, am reusit sa lansam o noua versiune a siteului nostru, un site mult mai atractiv si mai prietenos cu utilizatorul.

Acesta este mult mai bine structurat, oferind utilizatorului o usurinta sporita in navigarea pe site. In randurile urmatoare vom descrie cateva din noile facilitati ale siteului.

In partea de sus a fiecarei pagini, gasim logoul clinicii, alaturi de un buton de like pentru noua noastra pagina de Facebook. Sub acestea, este prezent meniul, cu 7 butoane, ce duc la diferite pagini.

Prima pagina, a primit un design complet nou, in partea de sus regasindu-se o serie de bannere ce au ca scop evidentierea noutatilor ce au legatura cu clinica. Sub aceste bannere, se afla titlurile unor articole ce detaliaza noutatile din clinica. Acestea sunt sortate in functie de cel mai nou articol. Odata accesat un articol, se poate citi continutul acestuia. Insa, sub continutul articolului, utilizatorul isi poate spune opinia in legatura cu articolul, in rubrica de comentarii din partea de jos a paginii.

In meniul "Echipa", gasiti informatii cu privire la doctorii si asistentele clinicii. Acestea sunt prezentate in asa fel incat sa fie usor de citit, fiind scrise lizibil. Sub poza doctorului se gaseste un buton de recomandare a doctorului pe Facebook. De asemenea, utilizatorul poate trimite pagina doctorului prietenilor de pe Facebook. Ca si in cazul stirilor, in partea de jos a paginii, utilizatorul isi poate spune parerea despre doctorul ce l-a tratat sau asistenta ce l-a luat in primire la clinica.

La rubrica "Clinica", sunt prezentate informatii generale despre clinica, dar si informatii despre dotarile clinicii, fiind prezentate si o serie de poze cu aparatura medicala din clinica.

Tarifele sunt scrise intr-un mod lizibil, astfel incat fiecare utilizator al siteului sa poata gasi informatia de care are nevoie, cu usurinta.

In meniul "Contact", gasiti informatii cu privire la amplasarea clinicii, dar si informatii despre programul si numerele de telefon ale clinicii. Este disponibil, de asemenea, si un formular de contact care poate fi folosit pentru a trimite un mail catre clinica. Puteti folosi si adresa office@laseroptics.ro, pentru a contacta clinica.

Marea surpriza o reprezinta noul site www.carstocea.ro, al carui link poate fi gasit in partea dreapta a meniului, unde puteti intra pentru a lasa un mesaj pentru cel ce a fost Prof. Dr. Benone Carstocea. De asemenea, gasiti informatii despre viata acestuia.

La sfarsitul acestei luni, clinica de oftalmologie "Prof. Dr. Benone Carstocea" - Laser Optics va uimi cu o noutate in oftalmologia romaneasca, lansand prima enciclopedie online dedicata oftalmologiei din Romania. Aceasta va fi lansata in data de 30 iulie 2012, si inca din prima zi va avea disponibil un catalog vast despre orice este legat de oftalmologie. Enclicopiedia va fi, pentru inceput, exclusiv in limba romana.

Va asteptam zilnic pe site, pentru a descoperi noile actualizari ce vor veni in fiecare saptamana, ce vor aduce continut nou, dar si noi surprize, precum cea ca pana la finele lunii se va introduce o actualizare, pentru ca fiecare utilizator sa isi poata crea un cont ce va fi folosit la primirea diagnosticelor. Utilizatorii ce isi vor crea cont, vor avea, de asemenea, facilitati in plus pe care le vor putea folosi (programare online, vizualizare istoric fise, etc.)

Va dorim navigarea placuta. Spuneti-ne cum vi se pare noul laseroptics.ro, in noua rubrica de comentarii, ce se afla sub acest articol. De asemenea, ne puteti da un like pe noua noastra pagina de Facebook.

Va multumim,
Echipa "Prof. Dr. Benone Carstocea" - Laser Optics